NOTHING BUT NETS

Malaria slår ihjel, 600.000 mennesker om året, og forårsager 200.000.000 tilfælde af sygdom årligt.

 

JCI Danmark og FN samarbejder om at samle ind til og levere bed nets til afrikanske familier. At udrydde malaria er en ædel sag i sig selv, men samarbejdet med FN giver projektet en vigtig blåstempling.

 

Et bed net er et behandlet myggenet, der kan sikre en hel familie mod de farlige myggestik i 4 år. Et net koster kun 10 us dollars – det koster altså kun 55 kroner at hjælpe en hel familie i Afrika, der kan sove trygt under et behandlet myggenet!

 

Nothing But Nets har været en del af JCI Danmarks strategi i flere år. At udrydde malaria er en ædel sag i sig selv, men samarbejdet med FN giver projektet en vigtig blåstempling.

 

Det primære mål med Nothing But Nets indsatsen i 2012 er, at afdelingerne i JCI Danmark samler ind til mindst 2015 myggenet i løbet af året.

 

 

Onsdag d. 25/4 var det international malaria dag. I den forbindelse nød mange godt af JCI medlemmer, der havde taget kage med på arbejde, som de solgte. Alle pengene går til at købe bed nets.

 

 

For hvert net der blev indsamlet, fordoblede Cordaid, som er en større velgørende organisation, antallet, og vi fik dermed TO myggenet for et nets pris - og det betød, at vi redder endnu en familie.

 

 

JCI Svendborg indsamlede 2911 kr! Det vil sige vi samlede ind til 53 net, som bliver fordoblet af Cordair til 106 net! Ydermere ligger JCI Svendborg nummer to i Danmark over de afdelinger der har samlet flest net ind, kun overgået med ét net! Godt gået JCI Svendborg!

 

AFMELDING

til næste afdelingsmøde

 

Er du forhindret i at møde til næste afdelingsmøde, skal du huske at

melde fra senest den sidste mandag

inden mødet kl. 12.00

WEBDESIGN: TEGNESTUEN1.DK